[News] 110423 – Onew UFO Replies

[FAN] Do you know you are coming to Seoul Woman’s University? My school is so pretty this time with flowers blossomed!
[ONEW] The flowers fall off next week then (?).. ㅜㅜ

[FAN] Do you know ‘nu-rung-gi? (T/N: 누룽지=crispy rice crust in English)
[ONEW] Nu-rung ‘G’ (누룽’쥐’) 

[FAN] Answer me. Bbung-bbung~! (T/N: Bbung bbung is a cute sound)
[ONEW] What’s in your mind (ggung-ggung)? (T/N: Ggung ggung is his own word gag)

[FAN] Do you know why ‘gan-jja-jang’ is more delicious than ‘jja-jang’?
[ONEW] Because we mix the noodle later.

[FAN] Why don’t you dye your hair?
[ONEW] It’s up to me/ it’s my choice ㅜㅜ 

[FAN] Let’s hang out~~~^^
[ONEW] With what?

[FAN] Jinki-ya? ㅠㅠ how have you been? ㅠㅠ
[ONEW] I’ve been good~ why do you cry~

[FAN] I miss you ㅠㅠㅠㅠ when are you going to do musical again? I want to see on-actor.
[ONEW] It isn’t something you just see anyone (do)~

[FAN] Wow! It’s my first time getting UFO. Don’t you sleep at this time? ♥
[ONEW] No~ I sleep when I need to sleep, not sleeping when I don’t need to sleep haha? ke

[FAN] Hul………… jinki-ya? wow………………
[ONEW] Wow super?

[FAN] I love you ♥
[ONEW] Thank you

[FAN] Oppa-ya~ what are you doing, not sleeping?
[ONEW] I’m doing UFO, baby~

[FAN] I’ve been on the internet for 10 hours. Please give me a scolding so I can study for my exams. ㅠㅅㅠ
[ONEW] 10 hours? wow, good job~

[FAN] Let’s have yakisoba.
[ONEW] I’m not sleeping I’m not sleeping 
(T/N: seems like he replied the wrong UFO XD)

[FAN] Oppa
[ONEW] Yes

[FAN] Do you have any plan on doing musical?
[ONEW] Why so sudden

[FAN] I want to scan you head to toe zz
[ONEW] Jing-jing, wing-wing? (scanning sound)

[FAN] Why don’t you sleep, oppa? I’m studying now for my exam on Monday. Please smack (pang-pang) my butt!! ♡♡ 
[ONEW] It isn’t just ‘pang-pang’…it would be disappeared.
(T/N: Koreans use ‘gung-di-pang-pang (smacking butt)’ a lot for cheering up someone or treating someone like a cute baby.)

[FAN] Ah….. I’m happy
[ONEW] I’m happy

[Indo Trans]

[FAN] Apakah kau tahu bahwa kau datang ke Seoul Woman’sUniversity? Sekolahku begitu cantik saat ini dengan bunga bersemi!
[ONEW] Bunga-bunga itu jatuh saat minggu depan (?).. ㅜ ㅜ

[FAN] Apakah Anda tahu ’nu-berbunyi-gi? (T / N: 누룽지 kerak nasi= renyah dalam bahasa Inggris)
[ONEW] Nu-berbunyi ’G’ (누룽 ’쥐’)

[FAN] Jawab saya. Bbung-bbung ~! (T / N: bbung Bbung adalah bunyi cute)
[ONEW] Apa yang ada di pikiranmu (ggung-ggung)? (T / N:Ggung ggung adalah kata lelucon nya sendiri)
[FAN] Apakah Anda tahu mengapa ‘gan-JJA-jang’ lebih lezat daripada ‘JJA-jang’?
[ONEW] Karena kita mencampur mie nanti.

[FAN] Mengapa kamu tidak mewarna rambutmu?
[ONEW] Itu terserah kepada ku / itu pilihan ku ㅜ ㅜ

[FAN] Mari kita hang out ~
[ONEW] Dengan apa?

[FAN] Jinki-ya? ㅠ ㅠ bagaimana kabarmu? ㅠ ㅠ
[ONEW] Aku sudah bagus ~ mengapa engkau menangis ~

[FAN] aku merindukanmu ㅠ ㅠ ㅠ ㅠ kapan kau akan lakukan musik lagi?aku ingin melihat on-aktor.
[ONEW] Hal ini bukan sesuatu yang hanya melihat seseorang (lakukan) ~

[FAN] Wow! Ini pertama kalinya saya mendapatkan UFO. Apa kau tidak tidur sekarang? ♥
[ONEW] Tidak ~ aku tidur ketika aku perlu tidur, tidak tidur ketika aku tidak perlu tidur haha? ke

[FAN] Hul … … … … Jinki-ya? wow … … … … … …
[ONEW] Wow super?

[FAN] aku mencintaimu ♥
[ONEW] Terima kasih

[FAN] Oppa-ya ~ apa yang kau lakukan, tidak tidur?
[ONEW] yang aku lakukan UFO, baby ~

[FAN] Aku sudah di internet selama 10 jam. Tolong beri aku omelan sehingga aku bisa belajar untuk ujian. ㅠ ㅅ ㅠ
[ONEW] 10 jam? wow, pekerjaan yang baik ~

[FAN] Mari kita yakisoba.
[ONEW] Saya tidak tidur saya tidak tidur
(T / N: tampaknya seperti ia menjawab UFO😄 salah)

[FAN] Oppa
[ONEW] Ya

[FAN] Apakah kau memiliki rencana untuk melakukan musik?
[ONEW] Mengapa begitu tiba-tiba

[FAN] Saya ingin kau scan kepala hingga ujung kaki zz
[ONEW] Jing-jing, wing-wing? (Suara scanning)

[FAN] Kenapa kau tidak tidur, Oppa? Aku sedang belajar sekarang untuk ujianku pada hari Senin. Tolong pukul (pang-pang) pantatku! ♡♡
[ONEW] Hal ini tidak hanya ‘pang-pang’ … itu akan menghilang.
(T / N:. ‘Gung-di-pang-pang (pantat memukul)’ Korea menggunakan banyak kata untuk dihibur seseorang atau memperlakukan seseorang seperti bayi lucu)

[FAN] Ah … .. Aku bahagia
[ONEW] aku bahagia

Source : forevershiningshinee
credit: ufo town/shaziki/dub.dothome
Translate : iamaprila/vivz@soompi
IndoTrans : Puthrie @ Lockets Indonesia
shared for LOCKETS-Indonesia’s blog: ERIKIss
(TAKE OUT WITH FULL CREDITS!)

4 thoughts on “[News] 110423 – Onew UFO Replies

    1. keysa

      iya.. iya.. aku juga mau nanya UFO itu apa sih?:/
      trus emang nge-UFO gini pake aku apa? Me2Day yaa? ato ada akun lain lagi?

      aku juga mau dong nge-UFO bareng Onew oppa! >.<

      Reply
      1. nada

        iya ih bener, penasaran banget sama akun UFO itu.
        klo pake me2day sih kaya nya bukan deh. aku googling nyari UFO juga yg keluar malah UFI alien yg kaya gitu ==

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s